Tags

Klaar voor de solden? De stoffen in onze bakstenen winkel werden vandaag stevig gereorganiseerd, alle soldenstofkes zijn gesorteerd en gestickerd! De webshop is even gesloten zodat we alles ook digitaal soldenklaar kunnen maken. We vliegen er meteen stevig in met flinke kortingen op de mooiste stofjes!

Wat mag je verwachten:

  • De stoffen die in solden staan hebben een oranje (-15%) of rode (-20%) sticker. Op heel wat leuke TT’s, Kaufmans, Millers, Soft Cactussen, … krijg je tot 20% korting vanaf dag één!

overzicht

  • De laatste naaidozen vind je op de bovenste plank in de winkel. Verschillende formaten, prints en vormen… kom gauw kiezen, want vanaf morgen geven we maar liefst 15% korting!

20140502_153004

  • Binnenkort verwachten we een volledig nieuw assortiment aan tassenband (Europese kwaliteit!). Natuurlijk moeten we hier plaats voor maken en dus ontvang je vanaf morgen bij elke twee meter tassenband een meter gratis!

tassenband en elastiek

Vanaf volgende week komt ook stilaan de nieuwe collectie binnen: prachtige Italianen, hippe Zweden, knappe Amerikanen en kleurrijke Japanners 🙂 Ook  de stoffen van Froy & Dind zal je heel binnenkort in onze rekken terugvinden!

Naaicafé

Ben je na twee weken kerstvakantie toe aan wat ME-time? Misschien heb je tijd en zin om af te zakken naar het maandelijkse naaicafé! Aanstaande zondag, de eerste zondag van de maand zijn we zoals altijd geopend van 10u tot 16u, meer info vind je HIER.