Tags

, , , , ,

IMG_0826

Depot Deluxe

Ze zijn stilaan aan het binnenkomen: onze luxepaardjes! Tegen half september zouden de meeste moeten binnen zijn… een goeie 150 toppers van Europese makelij, vooral uit Italië. Voor speciale gelegenheden of pure zelfverwennerij, het is een ander kaliber van stoffen.

Hilco en Toptex ken je misschien al uit Ottobre, deze stoffen worden vaak gebruikt voor de modellen. Daarnaast kozen we voor A La Ville; deze pareltjes zal je naar verluidt binnenkort in La Maison Victor zien verschijnen.
Van elke stof is er een beperkte hoeveelheid beschikbaar en deze kunnen niet worden bijbesteld.  Wij proberen alvast niet ALLES voor onszelf te houden…

Openingsuren

Vanaf morgen, maandag 1 september, veranderen onze openingsuren! Dat ziet er dan ongeveer zo uit:

dinsdag – zaterdag
10u-12u30
13u30- 18u

eerste zondag van de maand
10u-16u

maandag en feestdagen
gesloten

Planning

Het najaar gaat naar goeie gewoonte lekker druk zijn! Heel wat workshops, die stilaan weer volzet geraken; de DIY Fashion Fair in Hasselt en andere creatieve activiteiten, we gaan weer weten wat doen…
Tot binnenkort!